2012/08/14

Prague & New in closet


Moje premiéra bude z našeho hlavního města. Moc ráda tam jezdím nakupovat, mám ráda malé kamenné obchůdky se zbožím, které nikde jinde nenajdete. Handmade obchůdky s kosmetikou (LUSH-o tomto obchodu s ručně vyráběnou kosmetikou chystám někdy v budoucnu malý článek i s recenzí). Ale asi nejčastěji navštěvuji velká nákupní centra, kde je všechno pěkně pohromadě. Moje oblíbené je Palladium, jelikož se zde nachází také kamenný obchod LUSH.
Nakonec se vždy stavuji v nějakém Vintage shopu, kde se pokochám a za někdy úplně směšné ceny i nakoupím. Snažila jsem se celou dobu poctivě fotit, ale jenom s iPhonem, zrcadlovka by zabrala moc místa.
Nejdřív něco z toho, co jsem nakoupila :)




Hrozně příjemný svetřík z Tally Weijl. Skoro vůbec tam obvykle nenakupuji, ale tentokrát jsem se tam díky sestře podívala a k mému velkému překvapení se tam přece jenom něco najde!




Hrozně dlouho jsem hledala podobný svetr  ve staro-žluté barvě, ale dlouhou dobu jsem nenacházela. A teď jsem najednou objevila tento. Představovala jsem si ho trošku silnější, ale i tento mi bude vyhovovat. Svetřík je z H&M stejně jako obyčejné černé baleríny.


Zlaté a tyrkysovo-žluté-černé naušnice jsou z H&M, růžové z Orsay.

LUSH - v obchůdku jsem tentokrát ulovila čerstvou masku Mask of Magnaminty, která je výborná na boj s černými tečkami a Grease Lightning, který je velmi účinný na všechny pupínky.

Termosku na kávu od vyhlášené (a mezi námi výborné) kavárny jsem dostala od sestry k svátku. Měla jsem o sice trošku jinou představu, avšak hned po prvním použití jsem si ji zamilovala!

 A teď pár fotek, které jsem nafotila iPhonem, takže žádná kvalita. Fotky jsou upravené, jelikož si hrozně ráda hraju s aplikací Effectly...



























Poslední fotka je z nehezkého parku Družby, do kterého jsme si šli sednout na lavičku, protože nás hrozně bolely nohy. Jakmile jsme nabrali nové síly, všechno jsme zdokumentovali a vydali se dál do centra. 

Užijte si úterý, A.

13 komentářů:

  1. zas vidieť Paládium,mi pripomenulo prázdniny v prahe.krásne fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Palládium je super, ale když tam přijedu po dlouhé době, mám problém se vyznat ;) Ovšem vždy tě zachrání informační tabule :D A děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Myslím, že přes 300Kč :) Ale bývá hrozně často vyprodaná, pro jednou jsem měla štěstí ;)

      Vymazat
  4. Jestli je Grease Lightning tak dobrý, tak ho musím mít!:D Mask of magnaminty mám a používám moc ráda. :) Svetřík si ulovila skvělej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda pomáhá :) Dávej ho hlavně jenom na noc, protože udělá takovou slupku ;) Pupínek zklidní a dříve se zahojí. Dá se to použít i jako dezinfekce nebo na štípnutí od hmyzu.
      Maska je super, krásně chladí ;)

      Vymazat
  5. Ten svetrík máš naozaj krásny a moc závidím že máte v Česku Starbucks :)) A kabelku mám z asos.com. Majú ich tam ešte no len v ružovej a čiernej farbe. Posielam ti link :) http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Nude-Quilted-Lock-Across-Body-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=953709&cid=8730&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=3&clr=Nude

    http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Quilted-Lock-Across-Body-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=591744&cid=8730&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=3&clr=Black

    Je výborná a každý ju chváli :) Ak sa rozhodneš si ju kúpiť spraváš dobre, lebo na tej stránke majú fakt kvalitné veci, kedže sú z Anglicka :)) A tvoj blog je super, pripájam sa k pravidelným čitateľom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip ;) Dlouho jsem ji někde hledala, ale nedařilo se, takže jsem moc ráda, že jsem na ni natrefila u Tebe na blogu!
      Je dobře, že ji chválíš...aspoň se nemusím bát, že bude nekvalitní ;)
      Jsem moc ráda ;)

      Vymazat
  6. <3 ten zelený svetr je nádherný!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny věci jsou pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  8. výborný! svetry i naušnice, všechno :))
    jsem nový čtenář a těším se na další posty ;))
    pusu, Ž

    http://theblondetime.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc ;)
      Tak to jsme moc ráda, však mě se tvůj blog taky moc líbí! :)

      Vymazat