2012/08/14

LUSH


 V minulém článku jsem slíbila, že udělám recenzi na čerstvou ručně vyráběnou kosmetiku LUSH. K této kosmetice jsem se asi před rokem dostala díky blogu Lost in Closet. Takže za to děkuji úžasné blogerce Sabince. Během toho roku jsem vyzkoušela dost jejich produktů a jen málo z nich mě zklamalo. Ještě jsem se chtěla omluvit za to, že fotky nebudou moje. Nefunguje mi kabel, který připojuji k počítači. Takže doufám, že to nevadí a postačí Vám můj osobní názor...
(když kliknete na tučný nadpis, dostanete se na oficiální stránky LUSH a to rovnou ke konkrétnímu produktu)
A ještě jedna věc. Produkty se dají objednat přes internet kromě masek, ty teď v létě neposílají, protože by nemohli zaručit jejich čerstvost. Takže jestli máte na nějakou zálusk, musíte se vydat do Prahy.
A určitě napište, jaké jsou vaše zkušenosti se značkou LUSH! :)


O této masce jsem se už sice zmiňovala, ale chtěla bych o ní napsat víc. Asi je nejen moje nejoblíbenější, jelikož je pořád vyprodaná. Mám ji moc ráda, sice nijak vábně nevoní, ale zato funguje. Krásně chladí a máte po ní tvářičku jako batole. Jsem alergik, ale nikdy jsem na ni nijak špatně nereagovala. Mám ji vážně moc ráda a používám ji skoro každý den, takže Vám ji vřele doporučuji! :)








Tuto pleťovou vodu používám asi měsíc a jsem s ní moc spokojená. Čistím si s ní pleť hlavně ráno, protože vás úžasně osvěží a probudí! Příště si rovnou vezmu větší balení :)







Big je šampon s obsahem mořské soli. Abych řekla pravdu, když jsem poprvé použila tento produkt, tak mi vůbec nepěnil. Ale na druhý pokus už fungoval perfektně, krásně voní a vlasy jsou po něm na dotek i na pohled vážně čisté. Jediná výtka k němu je, že na husté a dlouhé vlasy ho spotřebujete hodně...Já měla balení za 400Kč spotřebované asi za 1 měsíc, ale může to být tím, že nedokážu odhadnout správnou míru ;)




Toto je naprosto úžasný kondicionér! Pokaždé, když se dostanu do  Prahy, koupím si ho. Je to vážně hvězda a s mými vlasy dělá zázraky. Takže pro ty, co mají dlouhé nezkrotné vlasy je to naprostá jednička! 



Šampuk pro nadměrně padající vlasy. Pro ty, co netuší o co se jedná . Šampuk je vlastně suchý šampon, přejedete si s ním vlasy a on vám udělá pěnu.
New u mě vyhrává na celé čáře! Podle mě je to nejlepší šampuk, který LUSH vyrábí. Mám ho velice ráda, vlasy jsou po něm nadýchané a heboučké. Krásně voní po skořici a po roce, co ho používám, mi vlasy padají o hodně méně.



Buffy je něco jako mýdlo, je určena hlavně na zadeček. Vyhlazuje, zjemňuje a prokrvuje kůži. Po jejím použití je hebounká a voňavá. Můžu jenom vřele doporučit! 


Toto je něco jako přírodní peeling. Uždibnete kousek a rozmícháte s vodou, vytvoří se něco jako mléko a tím potom čistíte obličej. Nakonec opláchnete teplou vodou. Tento výrobek mám také moc ráda, ale už mi pomalu dochází. Vydržel mi ovšem skoro rok. 



Krém na holení, který se hodí hlavně v létě. Ze začátku pro mě byl šok, že vůbec nepění. Vše je jenom o zvyku, nakonec používám na holení jenom ji. Nohy jsou po ní heboučké a voňavé, také můžu jenom doporučit!



Jako poslední zmíním Valečníka. Je to moje druhá nejoblíbenější maska od LUSH, druhá je jenom kvůli tomu, že voní/smrdí po česneku a to mi ze začátku hodně vadilo. Bála jsem se, že to půjde cítit, ikdyž si ji omyji. Ale to se nepotvrdilo. Je to jasná jednička, protože mi po ní vždycky zázračně zmizí všechny pupínky! 
Doufám, že vás tento článek navnadí do obchodu LUSH, myslím si totiž, že litovat určitě nebudete! Mají tam moc příjemnou obsluhu, slečny jsou vždy ochotné a rády Vám pomůžou. Proto neváhejte a taky si pořiďte nějaký ten zázrak z řady ručně vyráběné kosmetiky! :)

P.S. Jelikož jsem nechtěla, aby byl článek moc dlouhý, těšte se na druhou část.

A.





4 komentáře:

  1. Já s touhle kosmetikou ještě nemám žádné zkušenosti, ale už dlouho se dokopávám k tomu, abych si koupila Tea tree water, tak snad už ji budu taky vlastnit ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tea Tree Water je super, myslím, že neprohloupíš ;)

      Vymazat
  2. LUSH kozmetiku milujem, v obchode to tam vždy tak krásne vonia! A masku chcem vyskúšať už dlhšie, dobrá recenzia!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se recenze líbí ;)
      Bude pokračovaní, tak třeba tu bude i něco, co ještě neznáš ;)

      Vymazat