2012/08/17

Autumn wishlist

Přestože je půlka srpna už myslíme na podzim. Přemýšlíme, co budeme nosit. Ukážu vám můj wishlist na podzim tedy, co přibližně bych si na podzim ráda pořídila.

TRIČKA
Poslední dobou zjišťuji, že mám opravdu málo triček. Nejvíce se mi líbí trička v Zaře, protože jsou taková originální. Takže si určitě musím na podzim nějaká pořídit. To nejspodnější vlevo už mám doma. Pokud máte nějaké tipy na obchody, kde mají zajímavá a originální trička můžete mi je napsat do komentářů.:)

KALHOTY
Na podzim bych si chtěla pořídit hlavně kalhoty ve vínové barvě. Snad najdu v nějakém obchodě hezký odstín. Také bych si ráda koupila boyfriend jeans.
BOTY
Chtěla bych si pořídit Vans a to v tomhle odstínu vínové.  Pokud máte nějaký typ na eshop, můžete mi ho také napsat, protože tenhle odstín sem nikde nenašla, pouze tmavší. Dále bych si chtěla pořídit oxfordky z H&M (nevím, jak jinak je nazvat) a to buď v černé nebo vínové barvě. Ale jak znám naše H&M, tak nebudu mít ani jedny. Bílé krátké converse jsou podle mně ty nejlepší converse. Mám je tady ve wishlistu, ale už sem si je pořídila asi před týdnem. Chelsea boots nijak extra nepotřebuju, doma už jedny mám. Ale miluju je natolik, že sem je nosila a nosím pořád až to jde na nich vidět, takže by mi nové nevadily. Biker boots sháním už dlouho, ale v ČR nikde moc nejsou. Takže pokud pojedu třeba do zahraničí, po nějakých se tam podívám, moc by se mi líbily. 



BUNDY
Hlavně bych si chtěla pořídit černý křivák se stříbrnými detaily a nejradši bych byla, kdyby byl alespoň trošku "studded". Doma už takový mám, ale bohužel mi je malý. Budu se ho těžko vzdávat a už dlouho za něj hledám perfektní náhradu, tak piště, kdyby jste měli nějaké tipy. Parky prostě miluju, už ji mám v zimním provedení jako kabát, teď sem si ji pořídila i na podzim. Nejradši bych měla nějakou "studded" ze Zary nebo tu s koženými rukávy, ale už jsem si jí pořídila v H&M.

SVETRY
Letos bych si chtěla pořídit hodně svetrů. Hezké mají v H&M, tak tam si určitě nějaký pořídím.

DOPLŇKY
Uvažuji, že bych si pořídila ear cuff a nějaké velké náušnice s kameny. Dále bych chtěla hodně šál a takových těch "tunelů". A potřebuju černou kabelku, jakékoliv velikosti.

Co byste si na podzim chtěli pořídit vy? :))





11 komentářů:

  1. ach tie boty a bundy..ach jaj... srdce po nich tuzi, penazenka nepusti... ale krasa! :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tričkami som na tom podobne, tiež ich mám málo, no ja plánujem nakúpiť skôr blúzky :) Na ne mám teraz slabosť. A ak môžem dať tip na dobré tričká, tak som pár pekných videla v GATE. Ja si tam nič nikdy neviem kúpiť, ale teraz tam majú prekvapivo dobré veci :)

    OdpovědětVymazat
  3. parádne botičky a bundy:)


    pozývam teba aj tvoje čitateľky na giveaway

    http://littlecurlykate.blogspot.sk/2012/08/f-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. super věci
    na mém blogu je zrovna sheinside giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. jé,ty trička jsou skvělý:)
    Rozhodně Vans a Conversky! chybí mi ještě vansky,achjo, chtěla bych:)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych chtěla spousto podzimních bot :D

    OdpovědětVymazat
  7. ach! potřebuju svetry a džíny

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci :) Conversky si chci také pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vidím, že už jen z tvého wishlistu bych si toho opravdu spoustu vybrala.

    OdpovědětVymazat
  10. Na parky nejsem, ale ten poslední křivák! ♥

    OdpovědětVymazat